een INTERNATIONAAL project

Het grote GELDDRUKMACHINE project was ook een voorbeeld van een INTERNATIONAAL project. De opdrachtgever was een Duitse machinebouwer uit Darmstadt (met een Nederlands moederbedrijf). Modules kwamen bijvoorbeeld uit Toronto (Canada), waar ik voor dit project twee keer op bezoek ben geweest. En de machine was voor een klant in Algerije waar ik drie keer ben geweest in de loop van het project. Maar ook mijn ZONNE-ENERGIEPROJECTEN hadden een internationaal tintje. Voor de zonne-energie ben ik bijvoorbeeld op 3 plaatsen in China geweest, o.a. om zonnepaneelfabrieken te bezoeken. Maar voor de zonne-energie ben ik ook vaak in Spanje geweest. De kwaliteitsmanagement systemen opzetten was meestal in Nederland, maar ik heb het ook gedaan (en onderhoud het nog steeds) voor een software bedrijf in Belgie.

Deel dit artikel!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

MEER Artikelen

logo-website-no-text

+31 6 538 19 281

ton@tonkoenders.com

Hofstraat 89
7001 JD Doetinchem

© 2023 All rights reserved TODOKO BV | Een website van REBOMEDIA